Tweede editie van de Fun Rallye

14/09/16 om 11:00 - Bijgewerkt om 11:00

Bron: Belga

Op zondag 2 oktober vindt de tweede editie van de Fun Rallye plaats. Het evenement wordt georganiseerd ten voordele van Justine For Kids, een liefdadigheidsorganisatie van tennisster Justine Henin. Het bijzondere aan deze rally is dat je enkel met een Fiat 500 (jong of oud) kan deelnemen.

Tweede editie van de Fun Rallye

Tweede editie van de Fun Rallye © BELGA

De eerste editie werd in 2015 georganiseerd en bleek meteen een schot in de roos. Op 2 oktober wordt de twee editie georganiseerd en Justine Henin zal eveneens van de partij zijn. De start wordt in Waterloo gegeven vanaf 9.30u.

De rally kon de eerste keer op flink wat bijval rekenen, zodat men in staat was om de nodige fondsen te werven voor Justine For Kids. Met dit fonds wil men projecten steunen ten voordele van zieke kindjes. Deelnemen kan met een nieuwe of een klassieke Fiat 500 maar deelnemers zijn eveneens welkom met een 500L, een 500X en uiteraard ook de sportievere Abarth-afgeleiden.

Deelnemers worden voor de start ontvangen met een kop koffie en een korte briefing. Er wordt een ludiek roadbook en enkele leuke verrassingen voorzien voor de deelnemers. De aankomst is voorzien in de tennisclub van Justine Henin in Limelette, waar de deelnemers kunnen kennismaken met de activiteiten van Justine For Kids. Deelname kost 50 euro per deelnemer, inschrijven kan op www.funrallye.com(Belga)

Onze partners