Toyota lanceert speciale reeks van Auris

20/04/17 om 15:37 - Bijgewerkt om 15:39

Bron: Belga

De "Black Edition" is een speciale editie van de Auris vijfdeurs en Touring Sports die dit model weer een extra cachet en een sportievere look geeft.

Toyota lanceert speciale reeks van Auris

Toyota lanceert speciale reeks van Auris © BELGA

De Toyota Auris werd ontworpen, ontwikkeld en gebouwd in Europa en ontpopte zich in zijn carrière tot een solide speler in de klasse van compacte berlines in Europa. Hij overtuigt vooral door zijn ruim motorenaanbod (benzine, diesel en hybride) en sinds de lancering van de eerste Auris hybride in 2010 werden meer dan 360.000 wagens verkocht. Deze variant is momenteel trouwens goed voor 60% van de verkopen van de Auris.

De Auris krijgt nu een extra premium accent dankzij de nieuwe "Black Edition" versie die verkrijgbaar is in ¿ drie kleuren: Pearl White, Tokyo Red of Granite Grey. Daarbij horen steeds 17" aluminium velgen en een zwarte afwerking van de zijspiegels, het dak, de antenne, de achterspoiler en de grille voor een sportievere look. Op de Touring Sports komen daar nog zwarte dakrails bij. De Auris Black Edition is vanaf mei beschikbaar bij de Toyota-verdelers. (Belga)

Onze partners