Stars Rallye Télévie 2016: schitterend resultaat!

25/10/16 om 20:11 - Bijgewerkt om 20:13

Bron: Belga

Tijdens de jongste editie van de Stars Rallye Télévie kwamen 260 auto's aan de start waarvan ongeveer 225 klassieke en hedendaagse GT's waren en 35 uitzonderlijke supercars. De auto's werden bestuurd door sterren uit de sportwereld en de showbusiness. Ze vertrokken zondagmorgen 16 oktober op het Jubelplein voor Autoworld om vervolgens koers te zetten richting Hélécine.

Zoals gehoopt, was ook Nafissatou Thiam van de partij. Ze had een korte nacht achter de rug omdat ze de avond ervoor de "Rising Star"-trofee in ontvangst mocht nemen naar aanleiding van haar olympisch goud op de Spelen van Rio. Ze hield woord en kwam naar de Stars Rallye. Deze negende editie was een bijzonder succesvolle editie want zowel de veiling als de inschrijvingen brachten een mooi bedrag zodat het eindresultaat nog beter was dan vorig jaar. De veiling voor de passagierszitjes bracht op 10 oktober 's avonds 15.950 euro op.

Maar dat is niet alles! Op de ochtend van de rally zelf was er een gulle schenker (die anoniem wilde blijven) die het verschil zou bijpassen zodat dit fantastische initiatief 75.000 euro zou opbrengen. Willy Braillard en zijn gelukkige team konden dus dat bedrag ook et gepaste trots overhandigen aan FNRS-FRS (nationaal fonds voor wetenschappelijk onderzoek) van Professor Arsène Burny voo onderzoek in de strijd tegen kanker. Op zondag 15 oktober 2017 wordt de start gegeven voor de 10de versie van de Stars Rallye. Voor deze verjaardagversie beloven de organisatoren om er nog groter evenement te organiseren! (Belga)

Onze partners