Speciale reeksen bij Smart

08/03/17 om 11:28 - Bijgewerkt om 11:30

Bron: Belga

Smart onthult in Genève twee speciale reeksen in wereldpremière: de Fortwo cabrio Brabus Edition 2 en de Forfour Crosstown Edition.

Speciale reeksen bij Smart

Speciale reeksen bij Smart © BELGA

De beperkte en personaliseerbare editie van de tweezitscabriolet Smart Brabus is voorzien van een grijze lak en een rode vouwkap en verschijnt de volgende weken bij de verdelers. Tegelijk krijgt de Forfour Crosstown Edition trekjes van een sportieve crossover door de montage van onder meer specifieke bumpers en drempels.

De Fortwo Cabrio Brabus Edition 2 is de jongste telg van een beperkte reeks van Brabus en daarvan worden slechts 100 exemplaren geproduceerd om de exclusiviteit te waarborgen. Deze wagen is zeer elegant met zijn klassieke zilveren lakkering, waartegen de nieuwe antracietkleurige Monoblock VIII 16" velgen en de rode vouwkap voor een mooi contrast zorgen. Rood overheerst ook in het interieur dat met hoogwaardig leder werd aangekleed. Voor de aandrijving zorgt een driecilinderturbo van 90 pk in combinatie met een automatische zesversnellingsbak met dubbele koppeling.

De Crosstown Edition zal verkrijgbaar zijn in diverse koetswerkkleuren, naast het grafietgrijs dat in Genève werd getoond, en maakt eveneens gebruik van de 90 pk sterke benzinemotor.(Belga)

Onze partners