Seat opent een veelzijdige site in Barcelona

18/07/17 om 07:32 - Bijgewerkt om 07:34

Bron: Belga

Seat opent eind 2018 een nieuwe locatie in hartje Barcelona. Deze ruimte biedt een oppervlakte van 2.600 m2 verspreid over vier verdiepingen. Het is de bedoeling om hier verschillende evenementen te organiseren en het zou een belangrijke plaats voor culturele evenementen moeten worden in de Catalaanse hoofdstad.

De locatie is gelegen op de kruising van twee belangrijke straten van Barcelona. Seat wil er een multidisciplinaire ruimte van maken waar men nieuwe trends en vooral jonge talenten een kans wil geven. Men wil er tal van culturele evenementen laten doorgaan zoals tentoonstellingen, concerten, pop-up stores maar men wil er ook de band van het merk met de stad Barcelona versterken. Zo komt er ook een gastronomische hoek en een werkruimte.

"Deze nieuwe locatie is een eerbetoon aan Barcelona want we zijn ook een merk 'made in Barcelona'. We zijn in en samen met de stad gegroeid. Dit project is het beste bewijs en toont onze wil om dit engagement verder te versterken. Dit moet onze hoofdzetel in Barcelona worden en het moet een belangrijke rol gaan spelen in het culturele leven van de stad met een duidelijke internationale invalshoek", weet Luca Di Meo, Seat ceo. Bezoekers zullen er uiteraard de nieuwste Seat-innovaties kunnen zien en kunnen er op een persoonlijke aanpak rekenen. "We willen hier ook met nieuwe verkoopmethoden experimenteren door nieuwe technologieën te introduceren die de merkbeleving aanpast. Die kan zowel fysiek als digitaal zijn", stelt Wayne Griffiths, vicepresident voor verkoop en marketing.(Belga)

Onze partners