Seat lanceert Live Store

07/06/16 om 16:03 - Bijgewerkt om 16:03

Bron: Belga

Het Spaanse merk biedt zijn klanten voor de eerste keer een online productdemonstratie aan. Experts begeleiden gebruikers via een videogesprek, verduidelijken de kenmerken van het voertuig en beantwoorden onmiddellijk alle vragen.

Seat lanceert Live Store

Seat lanceert Live Store © BELGA

Voor de eerste keer biedt Seat zijn potentiële klanten een virtuele showroomervaring aan. Via het platform 'Seat Live Store' geven experts van het merk een persoonlijke, visuele rondleiding zodat gebruikers alle kenmerken van de wagen kunnen ontdekken, waar ze zich op dat moment ook bevinden. Tijdens het videogesprek toont een medewerker de gebruiker het interieur en exterieur van de modellen via twaalf vaste en vier mobiele camera's en beantwoordt hij tegelijk vragen over de uitrusting, de technologie en het design van de Ateca, de Leon en de Ibiza, de drie beschikbare modellen op het platform. Bovendien kunnen specifieke kenmerken benadrukt worden, zijn online productvideo's direct beschikbaar, is het mogelijk de wagen in real time samen te stellen en kan de dichtstbijzijnde dealer worden gelokaliseerd.

De online showroom bevindt zich in Barcelona en werd ontwikkeld voor de Spaanse en Duitse markt. De Seat Live Store bestaat intussen al in Spanje en Duitsland en is daar toegankelijk via de website van het merk. Een kort filmpje over het Seat Live Store concept is terug te vinden op het YouTube-kanaal van Seat Belgium. (Belga)

Onze partners