Porsche bij Dream Cars op autosalon

Tijdens het laatste weekend van het Salon 2015 organiseert Febiac de derde editie van Dream Cars: een expositie van de meest prestigieuze auto’s op de markt, waarbij ook Porsche niet ontbreekt.

Speciaal voor deze gelegenheid dost het Paleis 11 van Brussels Expo zich prachtig uit om de bezoekers een luxueus spektakel aan te bieden dat de gepresenteerde voertuigen perfect waardig is.

En dat is nog niet alles, want elke toegang tot het Dream Cars Salon levert een bijdrage voor de ondersteuning van de stichting Make-A-Wish, dat de dromen van zwaar zieke kinderen waarmaakt. In 2013 sprokkelde Febiac zo dankzij ongeveer 18.500 bezoekers de som van 31.247 euro bijeen, waarmee de dromen van een 15-tal kinderen gerealiseerd konden worden.

Ook Porsche neemt deel aan deze derde editie van Dream Cars deel door enkele van zijn mooiste auto’s tentoon te stellen. Naast een 911 GT3, een Macan S Diesel, een 918 Spyder en een Cayman GTS, vieren twee Targa‘s, een 911 Targa 4 (991) en een 911 Targa van 1967, de 50e verjaardag van dit model dat zijn stempel heeft gedrukt op de geschiedenis van het merk en dat nog altijd doet. En op de 4×4-piste (opgesteld voor Paleis 1) zullen een Macan S Diesel en een Cayenne S Diesel hun terreincapaciteiten demonstreren. (Belga)

Partner Content