Opel prijst nieuwe Insignia

21/02/17 om 10:52 - Bijgewerkt om 10:54

Bron: Belga

Opel start nu met de verkoop van zijn nieuw vlaggenschip. De gloednieuwe Insignia kan worden besteld als Grand Sport berline vanaf 26.900 euro of als Sports Tourer break vanaf 28.000 euro.

Opel prijst nieuwe Insignia

Opel prijst nieuwe Insignia © BELGA

Opel wil stevig scoren met zijn nieuwe Insignia die meteen opvalt met zijn fraaie verschijning. Maar dat is niet alles, want de ruime berline en break pakken ook uit met heel wat onuitgegeven technische snufjes, nieuwe motoren en een aantrekkelijk prijskaartje in deze klasse.

Zo is de nieuwe Opel Insignia standaard uitgerust met een resem rijhulpsystemen zoals een alarm voor een mogelijke aanrijding vooraan gekoppeld aan een voetgangersdetectie, een automatische noodrem, een waarschuwing bij het onopzettelijk verlaten van de rijstrook, een functie om de wagen binnen een rijstrook te houden met automatische stuurcorrectie en een indicator voor de volgafstand.

Voor de aandrijving is er op benzine keuze uit de pittige en zuinige 1,5 liter-turbo met 140 of 165 pk en de potente 260 pk sterke 2 liter-turbo in combinatie met een automatische achtversnellingsbak en een gesofisticeerde vierwielaandrijving met koppelvectoring. Voor dieselrijders staan de 1,6 liter-turbo met 110 of 136 pk en de 2,0 liter-turbo met 170 pk ter beschikking. (Belga)

Onze partners