Opel Karl ook geconnecteerd

17/12/15 om 13:38 - Bijgewerkt om 13:38

Bron: Belga

Na de Corsa en de Astra wordt ook de Opel Karl, de kleine stadsauto in het gamma, uitgerust met de infotainmenttechnologie van zijn grote broers.

Daarmee biedt de Karl, naast zijn kwaliteiten als compacte stadswagen, ook een uitstekende connectiviteit. Net als de Corsa en de Astra kan ook dit model worden uitgerust met de IntelliLink infotainmentmodule en de OnStar online dienstverlening. De kleinste telg van de Opel-familie biedt dus op zijn beurt een draadloze verbinding met smartphones via Android Auto en Apple CarPlay. Dankzij Opel OnStar wordt de Karl eveneens een hotspot voor 4G/LTE Wifi.

In de lijn van de budgetvriendelijke prijsstelling van deze wagen zullen ook de tarieven van deze opties betaalbaar blijven, zodat zoveel mogelijk klanten ervan kunnen genieten. Het R4.0 IntelliLink systeem omvat een 7" aanraakscherm in kleur, een USB-aansluiting en een Bluetooth-verbinding. Bellen, muziek streamen, je favoriete foto's bekijken, dat wordt allemaal mogelijk tegen een schappelijke prijs, wat je hebt al een Karl voor 9.950 euro. Elke passagier kan zijn gsm verbinden. Een lijst van apps verschijnt op het hoofdscherm via MirrorLink, waardoor de gsm ook als gps kan functioneren.(Belga)

Onze partners