Opel Astra in OPC-outfit

07/09/16 om 10:34 - Bijgewerkt om 10:34

Bron: Belga

De jongste generatie van de Opel Astra, die tot "Car of the Year 2016" werd verkozen, krijgt nu ook een sportieve versie met de optionele OPC-Line Sport kit.

Opel Astra in OPC-outfit

Opel Astra in OPC-outfit © BELGA

Met de voorspoiler in OPC-Line-stijl heeft de Astra een nog sterkere uitstraling en lijkt de wagen lager op zijn wielen te staan. De opvallende uitsparingen op de plaats van de mistlampen onder de koplampen benadrukken de stoere look. Hun horizontale lamelleninzetstukken nemen het nieuwe design van de grille over en leiden het vanuit het centrum naar de zijkanten. De sportieve lijn loopt verder rond de auto tot in de krachtige zijdrempels. De achterkant heeft al een lage, brede en atletische postuur, maar de achterspoiler van het OPC-Line Sport Pack benadrukt dit nog meer.

Verder zit de nummerplaat op de gemodelleerde, volumineuze bumper gevat in een uitgesproken frame. De onderste lichten achteraan zijn niet langer horizontaal maar staan met hun verticale lichtstrepen als uitroeptekens aan de randen van de auto. Dat alles geeft de achterkant een meer gespierde uitstraling. De voorspoiler, de zijdrempels en de spoilerlip achteraan van het OPC-Line Sport Pack zijn overal uitgevoerd in de koetswerkkleur. Klanten kunnen kiezen uit zes metaalkeuren, een briljantkleur en gewone wit. Dit Pack, dat de vijfdeurs Astra in de uitrustingsniveaus Dynamic en Innovation een extra sportieve toets geeft, is nu in België te bestellen voor 700 euro.(Belga)

Onze partners