Opel Adam Unlimited

08/01/16 om 19:19 - Bijgewerkt om 19:19

Bron: Belga

De Opel Adam Unlimited kan je personaliseren en configureren tot in de kleinste details. Deze Opel stadswagen heeft een erg persoonlijke stijl en kan je op diverse manieren personaliseren. De nieuwe Opel Adam Unlimited gaat duidelijk nog een stap verder in deze discipline. De klant kan deze wagen tot in de details samenstellen. Velgen, kleuren, inzetstukken en interieurkleuren zijn naar eigen smaak te kiezen.

Opel Adam Unlimited

Opel Adam Unlimited © BELGA

De Adam Unlimited is leverbaar vanaf 13.825 euro. Hij is uitgerust met de jongste generatie van jet Intellink multimediasysteem. Het is optioneel compatibel met Apple CarPlay of Android Auto. Met die technologie kan je snel surfen en kan je de diensten van Apple Map of Google Maps gebruiken.

Deze Adam Unlimited kan eveneens worden geleverd met het Opel OnStar systeem. Met deze persoonlijke assistent heb je steeds toegang tot allerhande informatie. Via de wifi 4G/LTE technologie kan je er tot 7 toestellen aan linken. Het systeem zorgt ook voor gemoedsrust want bij een ongeval belt het system zelf de hulpdiensten. Er is ook assistentie mogelijk wanneer de wagen zou gestolen worden. Via de MyOpel smartphone app kan je zelfs een motordiagnose uitvoeren. (Belga)

Onze partners