Nieuwe Ford GT online te bestellen

13/04/16 om 18:07 - Bijgewerkt om 18:07

Bron: Belga

Ford kondigt aan dat de aanvragen voor de eerste twee productiejaren - of 500 voertuigen - van de nieuwe Ford GT supersportwagen kunnen worden ingediend via de website FordGT.com.

Nieuwe Ford GT online te bestellen

Nieuwe Ford GT online te bestellen © BELGA

Klanten die een exemplaar van de nieuwe Ford GT supersportwagen willen aanschaffen, kunnen hun aanvraag daarvoor indienen op FordGT.com. "Het aankoopproces voor de Ford GT is even uniek als onze nieuwe supersportwagen," verklaarde Henry Ford III, wereldwijd marketingmanager van Ford Performance. "We begrijpen dat GT-klanten sterke ambassadeurs zijn voor Ford Motor Company en we kijken er dan ook naar uit om hen een dienstverlening te bieden die even uniek is als de auto zelf."

De Ford GT is het meest geavanceerde productiemodel dat Ford ooit bouwde en pakt uit met de allernieuwste technologie op het vlak van gewichtsbeperking, aerodynamica en EcoBoost-motoren. Zo vormt hij als het ware een uitstalraam voor de innovatieve kracht van het merk. Aanvragers krijgen de kans om hun favoriete concessie op te geven en kunnen, wanneer ze zijn goedgekeurd, hun aankoop afronden met de hulp van de nieuwe Ford GT Concierge Service. Die zal contact opnemen met aanvragers uit de hele wereld om hen een ervaring op maat te bieden, niet alleen voor de bestelling en levering van de auto, maar ook zolang ze de auto in hun bezit houden.

De Ford GT wordt een van de meest zeldzame Ford-producten ooit. De productie wordt beperkt tot 250 exemplaren per jaar en de initiële bestelperiode heeft betrekking op de eerste twee productiejaren met 500 voertuigen.

(Belga)

Onze partners