McLaren 675LT Spider krijgt meer koolstofvezel

08/06/16 om 11:48 - Bijgewerkt om 11:48

Bron: Belga

McLaren Special Operations (MSO) nam de 675LT Spider onder handen en dat leidde tot de speciale MSO Carbon Series LT-editie met 40% meer koolstofvezel. Van deze exclusieve sportwagen zullen slechts 25 exemplaren geproduceerd worden.

McLaren 675LT Spider krijgt meer koolstofvezel

McLaren 675LT Spider krijgt meer koolstofvezel © BELGA

Bij McLaren heeft exclusiviteit een andere dimensie. Je zou veronderstellen dat de modellen uit Woking al buitengewoon genoeg zijn. Maar neen. Het sportwagenmerk komt om de haverklap op de proppen met zeer speciale, beperkte reeksen die verbazend genoeg als warme broodjes de deur van de fabriek in Engeland uitvliegen.

Het recentste hebbeding voor gefortuneerde autoliefhebbers is de 'McLaren 675LT Spider MSO Carbon Series LT Edition'. Een hele mond vol voor de variant van de nochtans reeds tot 500 stuks gelimiteerde 675LT Spider, die door McLaren Special Operations (MSO) stevig onder handen genomen werd. Zoals de naam doet vermoeden kreeg deze Spider nog een extra dosis ultralicht, superstijf en peperduur koolstofvezel aangemeten om zo nog een beetje gewicht te besparen en de rijdynamiek verder te optimaliseren. Voor de aandrijving zorgt nog steeds de gekende 3.8 V8-biturbo met 676 pk en 700 Nm, die een spurt van 0 tot 100 km/u in 2,8 seconden en een top van 326 km/u oplevert. Interesse in deze McLaren 675LT Spider MSO Carbon Series LT Edition? Dan bent u jammer genoeg te laat, want alle 25 exemplaren zijn reeds gereserveerd en worden in het najaar aan hun eigenaars geleverd.(Belga)

Onze partners