Mazda MX-5 in racepak

11/04/16 om 14:09 - Bijgewerkt om 14:09

Bron: Belga

Mazda gaat met zijn nieuwe MX-5 racen. Er staan verschillende kampioenschappen op stapel en de fans maken kans op een heus racezitje.

Mazda MX-5 in racepak

Mazda MX-5 in racepak © BELGA

De MX-5 is een iconische sportwagen in het gamma van de Japanse constructeur die uiteraard de nodige racegenen in zijn technologie heeft zitten. Vandaar dat ook de recentste generatie weldra op de circuits verschijnt in verscheidene kampioenschappen.

Daarnaast wil Mazda ook het publiek en de fans van deze roadster nauw bij de sportieve activiteiten betrekken door het initiatief 'Friends of MX-5' dat vijf gelukkigen de kans biedt een heuse race te rijden op het befaamde Amerikaanse circuit in Laguna Seca. De selectie gebeurt onder de deelnemers van de nationale voorrondes en de iRacing en simulator competities. De winnaars kunnen zo hun natte droom op vier wielen realiseren aan het stuur van de nieuwe Mazda MX-5 Cup racewagen tijdens de Mazda Global MX-5 Cup finale die eind 2016 in Californië wordt verreden. Meer informatie is te vinden op de Facebook-pagina van 'Mazda Friends of MX-5'.(Belga)

Onze partners