Indian en Jack Daniel's brengen speciale reeks uit

28/01/16 om 12:29 - Bijgewerkt om 12:29

Bron: Belga

Amerikafielen worden verwend met de nieuwe speciale reeks van Indian: Chief Vintage Jack Daniel's.

Indian en Jack Daniel's brengen speciale reeks uit

Indian en Jack Daniel's brengen speciale reeks uit © BELGA

Indian is een Amerikaanse motormerk dat reeds sinds 1901 gemotoriseerde tweewielers bouwt in Springfield, Massachusetts. Het verdween in 1953 van het toneel, maar werd opnieuw gelanceerd in 2004. Sinds 2011 maakt het bedrijf deel uit van Polaris Industries, naast Victory Motorcycles. Indian is een directe concurrent van Harley-Davidson, zonder echter dezelfde verkoopvolumes te bereiken.

In 2016 lanceert Indian een speciale reeks die samen bedacht werd met het bekende Amerikaanse drankenmerk Jack Daniel's, dat dit jaar zijn 150ste verjaardag viert. Dat levert een custom met een zeer sterke Amerikaanse tint op! Hiervoor werd het topmodel uit het gamma, de Indian Chief Vintage, gekozen. Het eerste exemplaar wordt op 6 oktober 2016 geveild in Las Vegas.

Verder gaat het om een beperkte productie van de Chief Vintage uitgerust met tal van accessoires van het Indian-gamma. Leuke accenten zijn onder andere de lederen koffers, het scherm, de speciale lak en uiteraard enkele Jack Daniel's logo's.(Belga)

Onze partners