Honda bevestigt productie van X-ADV

16/09/16 om 11:25 - Bijgewerkt om 11:31

Bron: Belga

De Honda X-AVD is een nieuwe generatie motor die een avontuurlijk karakter combineert met praktische aspecten en stevige prestaties. Hij maakt voor het eerst zijn opwachting op het EICMA-motorsalon in Milaan in november.

Honda Motor Europe bevestigt dat er een nieuwe generatie machines in productie zal gaan onder de naam "X-ADV". De motor werd ontwikkeld op basis van de "City Adventure"-concept die al in Milaan en Parijs (2015) te zien was.

Deze X-AVD wil avontuurlijk zijn zonder in te boeten aan comfort en ook de praktische aspecten en de prestaties die nodig zijn voor dagelijks gebruik en toeristische uitstapjes worden allerminst vergeten. De X-ADV zorgt voor een rechte rijhouding, wat een prima overzicht geeft. Er komt een lange veerweg zodat je ook op moeilijker terrein kan rijden. Het windscherm kan je in vijf posities instellen en in de koffer raak je gemakkelijk een helm kwijt.

De X-ADV zal beschikbaar zijn met een DCT-transmissie met dubbele koppeling van de jongste generatie en zal voor het eerst aan het grote publiek worden getoond op het EICMA-motorsalon in Milaan dat plaatsvindt van 8 tot 13 november. Daar zullen ook de technische specificaties worden meegedeeld.(Belga)

Onze partners