HJC: The Force Awakens voor motorrijders

20/10/16 om 10:51 - Bijgewerkt om 10:55

Bron: Belga

Een tijdje geleden kondigde HJC een speciale reeks motorhelmen aan onder het Marvel-label voor de Europese markt. Nu komt er een vervolg met een link naar de Star Wars saga.

Zeker na de nieuwe kaskraker "The Force Awakens" is de Star Wars saga weer erg populair bij jong en oud. Alles wat dit label draagt lijkt gewoon de deur uit te vliegen. Op deze trend meesurfend, biedt de Koreaanse motorhelmfabrikant HJC nu een zeer originele reeks helmen met de decoraties van de Star Wars-helden aan. Vanaf eind dit jaar komen drie verschillende versies op de markt. Het topmodel RPHA-11 komt er in de stijl van Kylo Ren en Boba Fett. Begin 2017 gevolgd door de FG-ST integraal helm in Death Trooper stijl.

George Hong, President van HJC America, Inc. verklaarde: "We verheugen ons op de samenwerking met Lucasfilm Ltd. en zijn er zeker van dat de decoraties van deze personages overal ter wereld een groot succes zullen kennen. Ze zien er gewoon schitterend uit!" Kylo Ren, Boba Fett en Death Trooper zijn de eerste drie Star Wars-versies die door HJC worden gelanceerd. Een leuk idee voor een kerstgeschenk voor motorrijders. (Belga)

Onze partners