Ford Transit verkozen tot "Most Preferred Van"

19/06/17 om 17:28 - Bijgewerkt om 17:29

Bron: Belga

Het bedrijfsvoertuigengamma van Ford scheert hoge toppen, zowel qua wereldwijde verkoop als populariteit. Dat bleek nog maar eens tijdens 'Best of Van', een evenement georganiseerd door Transportmedia, waar de Ford Transit 2T verkozen werd tot 'Most Preferred Van'.

De Ford Transit 2T klopte daarbij zeven concurrenten als licht bedrijfsvoertuig dat het populairst is bij de Belgische professionals. Ford-verdeler Waasland Automotive uit Beveren ging bovendien aan de haal met de titel 'Super Best Dealer Van' als meest professionele en best verkopende garage in de Belgische wereld van de lichte bedrijfsvoertuigen.

Als grootste model uit het Transit-gamma wordt de Transit 2T geleverd als bestelwagen, bestelwagen met dubbele cabine, combi en chassis-cabine. Er zijn drie koetswerklengtes, twee dakhoogtes en een MTM van 2,9 tot 4,7 ton. De nieuwe 2,0-liter TDCi EcoBlue-motoren in de Transit 2T zijn zuinig en onderhoudsvriendelijk. Er is keuze uit drie vermogensversie (105, 130 en 170 pk) en een handgeschakelde of automatische versnellingsbak. Bovendien kunnen klanten kiezen tussen voor- , achter- en vierwielaandrijving. (Belga)

Onze partners