Fiat Talento is Italiaanse Trafic

05/04/16 om 20:44 - Bijgewerkt om 20:44

Bron: Belga

Er komt een nieuw hoofdstuk in het verheel van bestelwagens die door verschillende grote constructeurs samen worden ontwikkeld. Dit keer zien we de Fiat Talento die de basis van de nieuwe Renault Trafic overneemt.

Net zoals de Franse bestelwagen zal de Fiat in de site van Sandouville worden gebouwd. Met de komst van deze Talento voegt Fiat Professional een ruim werkpaard toe aan het gamma. Deze bestelwagen is zowel inzetbaar in de stad als op verbindingswegen. Hij is polyvalent inzetbaar en kan voor verschillende toepassingen worden gebruikt. Ook in de bedrijfswagenwereld speelt design een voorname rol. Deze Talento krijgt harmonieuze proporties. Vooraan zien we een korte neus waarbij de voorruit de lijn van de motorkap volgt. Er komt een radiatorrooster in twee niveaus.

Het bovenste rooster zit links en recht gevat tussen de koplampunits. We zien ook hier de horizontale lijnen die ook op andere Fiat Professional modellen worden gebruikt. Onder de motorkap zitten turbo- en twin turbodiesels die maximaal 145 pk sterk zijn. Deze bestelwagen wordt gepositioneerd tussen de Doblo Cargo en de Ducato. Hij is beschikbaar in twee hoogtes en en verschillende laadlengtes zodat elke klant een aangepaste bestelwagen vindt. Deze Talento zal vanaf mei beschikbaar zijn bij de dealers in de Belux. Prijzen zijn vandaag nog niet bekend. (Belga)

Onze partners