Extra ruimte in Mulsanne Grand Limousine

25/03/16 om 12:15 - Bijgewerkt om 12:15

Bron: Belga

Op het Salon van Genève pakte Bentley uit met de Mulsanne Grand Limousine by Mulliner, de expressie van ultieme luxe op vier wielen.

Extra ruimte in Mulsanne Grand Limousine

Extra ruimte in Mulsanne Grand Limousine © BELGA

De Mulsanne Grand Limousine is 1 meter langer en 79 mm hoger dan de 'gewone' Mulsanne van Bentley. In het interieur valt vooral de zetelopstelling in privéjetstijl op. Verder zorgt het intelligente elektrochrome afscheidingsraam, dat met een druk op een knop transparant of ondoorschijnend wordt, voor de nodige discretie voor de passagiers. Zij kunnen via een intercom contact houden met de bestuurder.

De ultraluxueuze limousine werd op bestelling gemaakt door de gespecialiseerde Mulliner-afdeling van Bentley, die al jaren de gekste of decadentste wensen van het cliënteel realiseert. De geweldige knowhow komt tot uiting in de details, zoals het fraaie houtwerk. Daarnaast zijn er tal van snufjes voorzien zoals een docking station voor een iPad, opklaptafeltjes uit inleghout en een koelkast met kristallen glazen.

Deze imposante Bentley staat op vier exclusieve 21"-velgen in dezelfde tinten als het koetswerk. De Mulsanne Grand Limousine de Mulliner kreeg tenslotte ook de nodige aanpassingen aan het chassis en de ophanging, waarmee de grootste luxeberline ter wereld zijn passagiers een ongeëvenaard comfort en veiligheidsniveau kan bieden.(Belga)

Onze partners