Evoque verzorgt zijn looks

22/04/16 om 11:18 - Bijgewerkt om 11:18

Bron: Belga

De Range Rover Evoque is een absoluut succes want wereldwijd zijn ruim 520.000 exemplaren verkocht. Om het model onder de aandacht te houden, lanceert Land Rover extra versies. Dit keer is het een variant die 2 ton weegt.

Elke 80 seconden rolt er op de productiesite van Halewood, Groot-Brittannië een Evoque van de band. Het is een van de hipste compacte SUV-modellen dus de vraag is erg groot. Land Rover legt de klanten ook in de watten want de wagen wordt steeds beter uitgerust. De jongste generatie krijgt het gloednieuwe InControl Touch Pro infotainment systeem. Dat is voorzien van een 10,2 inch groot aanraakscherm met een resolutie van 1258 x 542 pixels.

De constructeur lanceerde zopas ook de cabrioversie en er volgt ook een beperkte serie "Ember" die enkel gedurende de zomer van 2016 beschikbaar zal zijn. Je herkent deze versie aan het tweekleurige koetswerk in zwart en rood. De rode dakrand contrasteert fel met de rest van het koetswerk in Santorini zwart. Beide tinten zijn perfect complementair. Het geeft de wagen in combinatie met de 20-duimsvelgen een dynamischer karakter. We noteren ook een donker radiatorrooster en dito uitlaatsierstukken. Binnenin wordt hetzelfde thema doorgetrokken met een zwart interieur, voorzien van rode stiknaden. De constructeur voorziet ook andere kleuren zodat de klant voortaan kan kiezen uit 18 tinten. (Belga)

Onze partners