Evoque Convertible zorgt voor Europese primeur

28/12/15 om 12:08 - Bijgewerkt om 12:08

Bron: Belga

Het autosalon van Brussel pakt in januari uit met tal van primeurs, waaronder de gloednieuwe Range Rover Evoque Convertible.

Evoque Convertible zorgt voor Europese primeur

Evoque Convertible zorgt voor Europese primeur © BELGA

Met de cabrioversie van de Evoque bezorgt Range Rover het Brusselse autosalon een mooie Europese première. Deze trendy variante van de bekende SUV werd al eerder onthuld, maar het is de eerste keer dat dit nieuwe model van Range Rover zijn opwachting maakt op een Europees autosalon. Uiteraard is dit ook meteen de eerste kennismaking met het Belgische publiek, want de Evoque Convertible verschijnt pas begin 2016 in de showrooms.

Range Rover toont met de Evoque Convertible aan dat het merk een meester is in het uitdiepen van het 4x4-concept waarop zijn modellen gebaseerd zijn. Waarom de terreincapaciteiten van dit model niet op een originele wijze combineren met luxe, comfort en recreatie?, dachten de Engelsen. Dus werd de Evoque van zijn dak ontdaan, kreeg het koetswerk wat extra verstevigingen en werd de allereerste SUV Cabriolet ooit een feit. Naast de nieuwe Evoque Convertible staat ook de 'gewone versie' in de spots op de Heizel, want ook dit model onderging een lichte restyling en breidt zijn motorenpalet verder uit met de nieuwe generatie Ingenium-krachtbronnen.(Belga)

Onze partners