Europese ontwikkeling van universitair project "FIAT Likes U"

04/10/13 om 15:32 - Bijgewerkt op 07/10/13 om 15:53

Bron: Belga

Het universitair project "FIAT Likes U" dat in Italië plaatsvond in 2012, krijgt nu een Europese dimensie met als partner het prestigieuze Royal College of Art uit Londen.

Europese ontwikkeling van universitair project "FIAT Likes U"

Het universitair project "FIAT Likes U" dat in Italië plaatsvond in 2012, krijgt nu een Europese dimensie met als partner het prestigieuze Royal College of Art uit Londen. © BELGA

Naar aanleiding van het succes van "Fiat Likes U", dat liep in samenwerking met de Italiaanse universiteiten in 2012, krijgt het project nu een internationaal karakter met de toetreding van de Europese universiteiten, te beginnen met één van de belangrijkste spelers op het vlak van design - het Royal College of Art van Londen. Dit project heeft een dubbel aspect: aan de ene kant worden lessen georganiseerd door de designdirecteurs van Fiat-Chrysler en aan de andere kant wordt de mogelijkheid geboden een stage te lopen in het Fiat Centro Stile. Deze samenwerking behelst eveneens het ter beschikking stellen van Fiat-wagens in (Panda en 500) in het kader van auto-sharing. Het oorspronkelijk project werd in Italië ontwikkeld in samenwerking met de Ministeries van Onderwijs en Leefmilieu, met 8 universiteiten die zo'n 280.000 studenten vertegenwoordigen.(Belga)

Onze partners