Een Nissan Juke voor winnaar "Goal of the Week"

12/04/16 om 17:38 - Bijgewerkt om 17:38

Bron: Belga

Op 4 april mocht Roland De Weerdt de sleutels van een Nissan Juke in ontvangst nemen. Dat was de prijs van de supertrekking in de online wedstrijd 'Goal of the Week', die Nissan in het kader van zijn sponsoring van de UEFA Champions League nu al twee jaar organiseert.

Een Nissan Juke voor winnaar "Goal of the Week"

Een Nissan Juke voor winnaar "Goal of the Week" © BELGA

Geert Brackx die al meer dan een kwarteeuw de vertegenwoordiger van Nissan is in en rond Oostende, was heel tevreden dat uitgerekend Roland De Weerdt, een heel trouwe klant van de garage, deze Juke won. "Het moet zijn vijfde Nissan zijn, dus een meer dan terechte winnaar, maar hij kent ook wel iets van voetbal", aldus de trotse dealer die dankzij de overwinning van zijn klant een zitje voor de finale in Milaan meepikt.

Wie aan 'Goal of the Week' wil deelnemen, moet inderdaad wel wat inzicht hebben in de Europese competitie. Iedere week worden op het platform http://www.uefa.com/uefachampionsleague/goal-of-the-week/ de knapste doelpunten van de week geselecteerd. Voor Geert Brackx was de sleuteloverhandiging een mooie gelegenheid om zijn klant nog eens extra in de bloemetjes te zetten. Zijn garage is al 25 jaar een vaste waarde in het Nissan-dealernet. Geert werkte als technieker bij een Nissan-dealer in Oostende. Toen deze sector vrij kwam, aarzelde Geert geen moment om zelf een dealership op te starten. Vandaag runt hij samen met zijn vrouw een bloeiende zaak en stelt hij zeven mensen tewerk. "De Qashqai is nog steeds onze topper in het gamma, maar de jongste tijd kent ook de elektrische Leaf steeds meer kopers. Ik heb er dit jaar al 12 verkocht in een maand tijd. De overheidspremie werpt dus wel degelijk haar vruchten af", besluit een tevreden Geert Brackx.(Belga)

Onze partners