Dacia steekt Logan MCV in Stepway-outfit

23/02/17 om 15:59 - Bijgewerkt om 16:00

Bron: Belga

De 'Stepways' van Dacia kennen heel wat succes. Na een avontuurlijke en stoere versie van de Sandero, Lodgy en Dokker, krijgt nu ook de Logan MCV een gelijkaardige behandeling.

Dacia steekt Logan MCV in Stepway-outfit

Dacia steekt Logan MCV in Stepway-outfit © BELGA

De Logan MCV is de breakversie van de Logan. Een zeer ruime berline die tot 5 personen en 573 liter aan bagage kan meenemen. Het concept van de Logan MCV is eenvoudig en robuust, maar komt tegelijk heel sympathiek over. Nu wordt het aanbod verder uitgebreid met een Stepway-versie die 7 maart officieel wordt voorgesteld op het Salon van Genève.

De Logan MCV Stepway is een stevig uit de kluiten gewassen break die nog steeds tegen een schappelijke prijs van de hand gaat, zoals dat gebruikelijk is bij Dacia. Zijn avontuurlijk karakter komt tot uiting met 50 mm extra bodemvrijheid, de extra koetswerkbescherming, de grille in Duster-stijl en zijn specifiek interieur. Dacia stelt in Genève ook een beperkte reeks van alle modellen van de Stepway-familie (Sandero, Dokker, Lodgy en nu ook Logan MCV) en van de Duster voor. Die onderscheiden zich door twee exclusieve koetswerkkleuren (grijs en oranje), nieuwe velgen, een interieur met oranje accenten en een unieke zetelbekleding. (Belga)

Onze partners