Coyote lanceert Coyote Lab in Canada

18/07/17 om 11:54 - Bijgewerkt om 11:55

Bron: Belga

In dit Coyote Lab onderzoekscentrum wil Coyote de noden en de vaardigheden van de bestuurder van morgen identificeren. Op die manier wil het merk innoveren en nieuwe technologieën, producten en diensten verder ontwikkelen.

Met dit onderzoek wil men een antwoord bieden op de noden en de gebruiken van morgen op vlak van verkeersveiligheid. De opening van Coyote Lab Canada valt samen met de oprichting van een nieuw filiaal "Coyote America" waarmee het merk voet aan wal wil krijgen op de Noord-Amerikaanse markt en wil meesurfen op de erg innovatieve instelling van deze markt. "Met deze globale aanpak moeten er ook synergieën mogelijk worden tussen Europa en Amerika", weet men bij Coyote.

Het Coyote Lab is in Québec gevestigd en werkt samen met de Laval universiteit. Die staat bekend omwille van de expertise op vlak van "big data". Zo kan men een nieuwe service ontwikkelen om de ervaring van de automobilist te verbeteren. De specialist in rijhulpmiddelen geeft aan dat het Coyote Lab heel wat mogelijkheden biedt om de verkeersveiligheid in de toekomst naar een hoger niveau te tillen. Deze aanpak verhoogt de innovatiekracht en versterkt de internationale positie van Coyote.(Belga)

Onze partners