BMW M lanceert kledinglijn

23/08/16 om 14:42 - Bijgewerkt om 14:42

Bron: Belga

De BMW's met het M-logo staan voor dynamiek en prestaties en zijn zeer populair. Daarom lanceert het Duitse merk nu ook een lijn van kleding en accessoires met dit logo.

BMW M lanceert kledinglijn

BMW M lanceert kledinglijn © BELGA

Sinds enkele jaren hechten de automerken er veel belang aan hun imago ook te ontwikkelen door middel van een lijn van kleding en accessoires. In het geval van BMW, en meer bepaald M, gaat het om artikelen die met grote zorg werden vervaardigd en een hoogstaande kwaliteit bieden. Liefhebbers van BMW M kunnen zich bijvoorbeeld kleden in een heus BMW M Jacket dat volgens de ontwerpers volledig aansluit bij de styling van de iconische M4.

Verder werden ook tal van sweatshirts, T-shirts, maar ook sneakers samen met Puma ontwikkeld om dit gamma compleet te maken. BMW heeft ook nog verscheidene, andere leuke accessoires in de aanbieding, zoals hoofdtelefoons, een powerbank voor gsm's of een uitgebreide set bagagespullen. Hebt u zin zich te tooien in de sportieve BMW-collectie? Al deze items zijn verkrijgbaar in de BMW Online Shop of bij geselecteerde verdelers.(Belga)

Onze partners