BMW frist 7 Reeks op

BMW frist 7 Reeks op © BELGA

De BMW 7 kreeg een update die hem een frisser voorkomen, een uitgebreidere uitrusting en een vernieuwd motorenpalet oplevert. Er is ook weer een XL-versie met een 14 cm langere wielbasis verkrijgbaar.

De vernieuwde BMW 7 is meteen te herkennen aan zijn forsere neuspartij met een groter nierrooster en smallere lichtblokken met Laserlight-technologie. Ook achteraan werden de lichtblokken hertekend met als resultaat L-vormige exemplaren die met elkaar verbonden zijn door een smalle lichtstrip. De dimensies van het koetswerk blijven vrijwel identiek, alleen is er voortaan ook een XL-versie verkrijgbaar die extra veel beenruimte achteraan biedt.

Het interieur werd verder opgesmukt met nieuwe en hoogwaardigere materialen en het kreeg een betere geluidsisolatie. Verder werd de uitrusting geactualiseerd met de nieuwste versies van de BMW Touch Command en het BMW Operation System 7.0, terwijl de BMW Live Cockpit Professional tot de standaarduitrusting behoort en de BMW Intelligent Personal Assistant ook beschikbaar is.

Het vernieuwde motorenaanbod bestaat uit de 740i (340 pk), de 750i (530 pk) en de 760Li (585 pk) op benzine, de 730d (265 pk), de 740d (320 pk) en de 750d (400 pk) op diesel en de 394 pk sterke 745e plug-in hybride met een CO2-uitstoot van 48 gram en een elektrisch rijbereik van 58 kilometer. De nieuwe BMW 7 Reeks staat nog dit voorjaar bij de verdelers.(Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content