BMW 3-reeks GT wordt aangepast

02/06/16 om 10:46 - Bijgewerkt om 10:46

Bron: Belga

BMW lanceert tegen het begin van de zomer een update van de 3-reeks GT. Dit model is praktischer dan een gewone 3-reeks zonder een break te zijn. De wagen kon al heel wat klanten bekoren en heeft een vaste plaats verworven in het D-segment.

Sinds zijn commerciële lancering werden wereldwijd al 130.000 exemplaren verkocht. Het koetswerk, dat het midden houdt tussen een break en een berline wordt expressiever door de nieuwe koplampen en de mistlampen, beide met ledtechnologie. Ook de achterbumper werd aangepast en de uitlaatmonden worden groter.

BMW verandert vooral de uitrusting want de 3-reeks wordt gespekt met de jongste evolutie van het BMW Professional navigatiesysteem en je kan de GSM voortaan via inductie bijladen. Er komen ook extra personaliseringsmogelijkheden op vlak van afwerkingsmogelijkheden en bekledingsmaterialen. Onder de motorkap is er keuze uit 18 verschillende motorisaties Zo komt er een nieuwe viercilinder benzinemotor voor de 320i Gran Turismo (184 pk) en de 330i Gran Turismo (252 pk). Er volgt zelfs een 340i Gran Turismo (326 pk). Met de 325d Gran Turismo (224 pk) zien we ook een nieuwe diesel. Deze nieuweling wordt nog deze zomer bij de BMW-dealer verwacht. (Belga)

Onze partners