Bezoek het Autosalon 'à la carte'

10/01/12 om 16:57 - Bijgewerkt om 16:57

Een van de nieuwigheden die organisator Febiac lanceert om het Salonbezoek makkelijker en aangenamer te maken, is de e-card.

Via deze chipkaart, die u gratis kunt verkrijgen aan de ingang van het Salon, kunnen bezoekers zelf kiezen welke informatie ze rechtstreeks en in digitaal formaat willen ontvangen in hun e-mail.

Toepassingen

De voordelen van deze e-card liggen voor de hand: u hoeft niet te wachten op informatie over een bepaald product wanneer de informant met andere bezoekers praat en u wint tijd, u verspilt geen papier aan informatie die u even goed via e-mail kan worden toegestuurd en u hoeft niet te zeulen met zakken vol infomateriaal.

Bovendien kunnen bezoekers met de chipkaart ook deelnemen aan diverse wedstrijden en zich laten fotograferen aan het stuur van een auto (of motor) om de foto later in hun e-mailinbox of op hun Facebook-account te ontvangen.

Hoe werkt het? Op de loopbrug naar de ingang van het Salon alsook in de paleisdoorgangen staan registratiekiosken via dewelke bezoekers hun kaart kunnen linken met hun Facebookaccount of e-mailadres.

Eens binnen het salon kan hij of zij bij de verschillende stands digitale informatie opvragen door de e-card gewoon voor de elektronische lezers te houden. De informatie van deze lezers (documentatie, foto, wedstrijd,...) wordt onmiddellijk verstuurd naar het e-mailadres dat aan de kaart is gekoppeld.

Door op de website van het salon de 4-cijferige code van de e-card in te geven, krijgt u toegang tot de door u verzamelde informatie. (KVDA)

Lees meer over:

Onze partners