Bewonder droomwagens op het autosalon en steun Make-A-Wish

17/01/13 om 06:54 - Bijgewerkt om 06:54

Tijdens de laatste drie dagen van het Autosalon van Brussel worden meer dan 50 exclusieve droombolides bijeengebracht voor de tweede editie van Dream Cars for Wishes.

Bewonder droomwagens op het autosalon en steun Make-A-Wish

© Kevin Van der Auwera

Op het Autosalon van Brussel worden tijdens de laatste drie dagen meer dan 50 exclusieve droombolides bijeengebracht voor de tweede editie van Dream Cars for Wishes.
Als antwoord op het grote succes (meer dan 15.000 bezoekers) van de eerste editie in 2011, duurt de expo Dream Cars for Wishes dit jaar een volledige dag langer. Dit prestigieuze minisalon vindt plaats op de laatste drie dagen van het autosalon in paleis 11 - op 18, 19 en 20 januari.

Daags voor de expo, op 17 januari, wordt reeds een gala-avond georganiseerd onder leiding van sterrenchef Yves Mattagne.

Net zoals in 2011 kost een toegangskaartje voor de tentoonstelling Dream Cars for Wishes tijdens de publieksdagen zeven euro. De opbrengst van deze tentoonstelling gaat integraal naar de liefdadigheidsvereniging Make-A-Wish.

De deelnemende exposanten zijn Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Exagon, Ferrari, Fisker, Imperia, Spyker, Jaguar, Lamborghini, Land Rover, Lexus, Lotus, Maserati, McLaren, Mercedes, Nissan, PGO, Porsche, Rolls Royce, Wiesmann.

Tijdens het Autosalon stelt Knack.be elke dag een droomwagen voor. Het overzicht:

- Jaguar F-Type- Lexus LF-CC Concept Car- Mercedes SLK 250 CDi- Audi SQ5 TDI- Toyota GT86- BMW X6 M- Nissan 370Z

Lees meer over:

Onze partners