Eyecatcher van de dag: Lexus RC F

Eyecatcher van de dag: Lexus RC F

Lexus, het luxemerk van Toyota, pronkt op het autosalon van Brussel uit met de RC F, die voor het eerst aan het Belgische publiek wordt gepresenteerd.Citroën viert in Brussel de geboorte van een nieuw merk

Citroën viert in Brussel de geboorte van een nieuw merk

Urbain Vandormael - Het 93e Autosalon van Brussel loopt op zijn laatste benen. Vanavond gaan de poorten van de Heizelpaleizen dicht maar voor het zover is komen enkele tienduizenden autoliefhebbers nog een laatste blik werpen op het fenomeen auto in al zijn glorie en variaties.Tevreden Nissan LEAF-rijders

Tevreden Nissan LEAF-rijders

Liefst 95 procent van de Nissan LEAF-rijders zou zijn auto aanbevelen aan familie en vrienden. 50 procent wil nooit meer terug naar benzine of diesel.
Eyecatcher van de dag: De DS Divine

Eyecatcher van de dag: De DS Divine

DS, dat vorig jaar een volwaardig derde merk binnen de PSA-groep werd (naast Peugeot en Citroën), pronkt op het autosalon van Brussel met een prototype van de Divine.


'Volvo richt de spots op made in Belgium'

'Volvo richt de spots op made in Belgium'

Met de ruggensteun van zijn Chinese eigenaar is Volvo Cars aan een opmerkelijke opmars bezig. Tijdens het Autosalon van Brussel richt de Zweedse autobouwer de spots op 50 jaar Volvo Gent en made in Belgium.


Eyecatcher van de dag: Jaguar XE

Eyecatcher van de dag: Jaguar XE

Jaguar pakt op het autosalon van Brussel groots uit met de nieuwe XE, die voor het eerst aan het Belgische publiek wordt voorgesteld.