Autosalon staat in de startblokken

06/01/15 om 09:17 - Bijgewerkt om 10:02

Bron: Belga

Volgende week donderdag opent het Autosalon op de Heizel zijn deuren. Het is dit keer een 'Klein Salon' voor lichte bedrijfsvoertuigen, vrijetijdswagens en motorfietsen.

Autosalon staat in de startblokken

De officiële benaming is het '93e Salon voor Lichte Bedrijfs-, Vrijetijdsvoertuigen en Moto's', dat Febiac inricht van 15 tot 25 januari.

Buiten het feit dat de nadruk wat meer ligt op de professionele gebruikers die rijden met bestelwagens en vrachtwagens, komt ook het brede publiek nog goed aan zijn trekken. Het luik 'vrijetijdsvoertuigen' dekt immers een groot deel van het gamma van de automerken die nog steeds massaal aanwezig zijn.

U kan er de belangrijkste nieuwe modellen ontdekken, waaronder 6 wereldpremières, 7 Europese primeurs en 30 premières voor de Belgische markt! Bovenaan de affiche prijken de nieuwe Mitsubishi Attrage, de vernieuwde Audi A1 en de gefacelifte Citroën C4, terwijl verder nog onder meer de BMW X6M en de Mazda 2 hun Europees debuut maken.

Kers op de taart zijn de Dreamcars van prestigemerken, zoals Aston Martin, Bentley, Ferrari, Lamborghini, McLaren, Porsche en Rolls Royce, die van 23 tot 25 januari te bewonderen zijn op de Heizel. Verder fungeren ook de nieuwste motoren en tal van animaties als trekpleister voor het publiek dat elke dag van 10u tot 18u30 welkom is.

De toegangsprijs bedraagt 13 euro voor volwassenen en 7 euro voor kinderen tot 12 jaar. Wie nog geen 6 jaar is, mag er gratis in. (Belga)

Onze partners