Aston Martin gaat te water

02/10/17 om 12:06 - Bijgewerkt om 12:07

Bron: Belga

Met Project Neptune zoekt Aston Martin nieuwe horizonten op onder water. Samen met specialist Triton werd een exclusieve, compacte duikboot ontwikkeld.

Aston Martin gaat te water

Aston Martin gaat te water © BELGA

Uiteraard blijft Aston Martin zich vooral focussen op de productie van snelle sportwagens, zoals de nieuwe DB11, maar tegelijk wordt ook steeds gewerkt aan andere exclusieve projecten op totaal verschillende domeinen. Daartoe behoort ook de miniduikboot van Project Neptune, die zich richt op onderzoekers, avonturiers en eigenaars van superyachts. Hierbij werd de knowhow van Triton op dit vlak gecombineerd met zin voor verfijning, design en elegantie van het Britse automerk.

De compacte duikboot biedt plaats aan drie personen en is gebaseerd op het bekende Low Profile platform van Triton, dat zijn capaciteiten reeds heeft bewezen in de moeilijkste omstandigheden. Op deze versie voegden de Aston Martin designers er nog een attractief ontwerp aan toe, zodat dit zonder twijfel de mooiste duikboot ter wereld is. Altijd mooi meegenomen voor jetsetters die aan de oppervlakte komen in de baai of haven van een mondaine badplaats. Ook het prijskaartje oogt erg fraai want het zou richting 4 miljoen euro gaan.(Belga)

Onze partners