Abarth verwent zijn klanten

28/05/16 om 11:17 - Bijgewerkt om 11:17

Bron: Belga

"Scorpionship", de enige officiële Abarth-vereniging voor klanten, verzamelaars, leden van clubs en fans van het merk, is nu ook officieel open voor Belgische kandidaten.

Abarth verwent zijn klanten

Abarth verwent zijn klanten © BELGA

Elke geïnteresseerde voor het "Scorpionship" kan zich nu inschrijven op de site www.scorpionship.abarth.com. De leden van het "Scorpionship" genieten van tal van interessante voordelen, zoals een geprivilegieerde toegang tot het "Scorpionship News" op een specifieke website, evenementen of de meest recente info over producten, kits en accessoires. Meer nog, de leden kunnen eveneens genieten van specifieke kortingen voor aankopen via de Abarth e-store alsook voor accessoires en uitrustingskits van Mopar. Zij kunnen zich eveneens inschrijven om deel te nemen aan bepaalde wedstrijden met exclusieve prijzen. Een andere aantrekkelijke opportuniteit is de mogelijkheid om deel uit te maken van de teams tijdens de races van de Abarth Trophy of om kans te maken op een weekend aan het stuur van een Abarth Biposto.

Personen die zich lid maken krijgen hun persoonlijke "Scorpionship card", die recht geeft op tal van voordelen en promoties, die hen toelaat deel te nemen aan wedstrijden of zich in te schrijven voor internationale evenementen. Deze zomer zal Abarth de eerste "Scorpionship" meeting organiseren : een weekend op circuit, in het teken van 'performance', waar de deelnemers kunnen rijden met hun eigen voertuig en professionele piloten kunnen ontmoeten.(Belga)

Onze partners