Het design van de moderne SUV is ongezien

16/07/15 om 14:53 - Bijgewerkt op 17/07/15 om 14:49

Waar is de tijd dat de 4x4's nog hoekig en log oogden? Vandaag zijn ze toonbeelden van een moderne vormgeving.

Het design van de moderne SUV is ongezien

De moderne SUV beschikt tegenwoordig over een dynamische lijnvoering, een atletische schouderpartij, geprononceerde wielkasten, een karakteristiek radiatorrooster en een dynamische achterpartij. Daardoor straalt deze nieuwe generatie SUV's kracht en dynamiek uit. En ze koppelen dat aan een hoge kwaliteitsafwerking, een royaal ruimteaanbod en een uitstekend bedieningscomfort.

Delen

De nieuwe generatie SUV's straalt kracht en dynamiek uit.

De afwerking wordt tot in de kleinste details verzorgd: zo krijgen de pittigste onder de moderne SUV's ook fraaie velgen en agressief getekende uitlaatmonden, om zo hun sportieve vocatie nog extra in de verf te zetten. Neem bijvoorbeeld de nieuwste Mercedes GLE (de vroegere Mercedes ML) en GLE Coupé: dit zijn rasechte 4x4's, maar wel met een bijzonder fraai koetswerk.

Het design van de moderne SUV is ongezien

Ook binnenin zijn moderne SUV's weelderig afgewerkt en maken ze gebruik van de mooiste materialen met veel liefde voor het detail. Hun interieur hoeft in niets onder te doen voor een stijlvolle luxe berline. Bovendien imponeren ze met ruime en genereuze interieurafmetingen, waardoor de inzittenden van veel knie- en hoofdruimte genieten. Komt daarbij de aangename, veilige hoge zitpositie en het optimale instapcomfort. Het is dan ook aangenaam en ontspannen vertoeven aan boord van een moderne SUV. Het spreekt voor zich dat ook de koffer van dat soort wagens voldoende laadvolume biedt.

Lees meer over:

Onze partners