Ondernemen 2015

Ondernemen 2015

Op 18 en 19 maart in Tour & Taxis te Brussel vindt de 12 editie plaats van de grootste beurs van het land voor ondernemers. Op 14.000m² bieden wij een nooit gezien aanbod aan informatie voor starters, zaakvoerders, zelfstandigen, ervaren ondernemers over alles wat hen aangaat voor de optimalisatie van hun business. Het zijn een 250 exposanten die meer dan 12.000 bezoekers ontvangen en bijstaan met informatie, diensten en oplossingen op maat van hun behoeften. 140 conferenties worden aangeboden over alle thematieken die ondernemers aangaan.

Eshop Expo - 18-19/3

Eshop Expo - 18-19/3

Als belangrijkste e-commerce vakbeurs in België is de E-shop Expo dé plek om u volledig te laten informeren over alle aspecten van e-commerce en online marketing. Parallel aan de beurs vindt er een uitgebreid lezingenprogramma plaats dat gratis toegankelijk is voor de bezoeker. Ontmoet een 100tal exposanten om uw web-activiteiten te optimaliseren !

Franchising & Partnership - 18 en 19 Maart 2015 in het kader van de Beurs Ondernemen Brussel

Franchising & Partnership - 18 en 19 Maart 2015 in het kader van de Beurs Ondernemen Brussel

Franchising& Partnership is de beurs van Franchising en Commerciële Netwerken in de Benelux. Deze beurs richt zich tot alle zelfstandige ondernemers die een eigen zaak willen opstarten met de steun van een bestaand en succesvolle formule. Op de beurs hebben (toekomstige)ondernemers en/of investeerders de mogelijkheid om een 50-tal concepten te ontmoeten uit verschillende sectoren. De beurs biedt eveneens aan de bezoekers meerdere unieke dynamische conferenties, workshops et getuigenissen over franchising.

Regionale Jobbeurzen

Regionale Jobbeurzen

Ook dit jaar organiseert Streekpersoneel samen met Roularta Events weer een aantal regionale jobbeurzen op verschillende locaties.

De jobbeurzen spelen in op werken dicht bij huis en bieden de potentiële werknemer de mogelijkheid om in een aangenaam decor een breed aanbod aan verschillende werkgevers te ontmoeten.

We focussen op kwalitatieve gesprekken. Niet al te veel gedoe; gewoon een goed gesprek. Op die manier leren werkgever en werkzoekende elkaar kennen