Win een exclusieve rondleiding in Tentoonstellingsruimte Sam Dillemans

Knack wil u graag uitnodigen voor een van de twee exclusieve rondleidingen, met de gelegenheid om Sam Dillemans te ontmoeten.

Win een exclusieve rondleiding in Tentoonstellingsruimte Sam Dillemans

© Saskia Vanderstichele

Sinds 2012 was het werk van schilder Sam Dillemans (Leuven, 1965) niet meer in België te zien. Na een lange radiostilte treedt hij opnieuw naar buiten met een bijzonder initiatief. Op 16 april opent hij 'Tentoonstellingsruimte Sam Dillemans' in Antwerpen-Noord. Daarvoor renoveerde hij eigenhandig een oud werkhuis op een steenworp van zijn atelier in Borgerhout.

De tentoonstellingsruimte is open van 16 april tot 16 oktober, is elke woensdag, vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 18.00 uur te bezichtigen, en toont een overzicht van zijn schilderijen en grafiek, van zijn jeugdwerk tot de huidige landschappen.

Naar aanleiding van dit unieke project verschijnt bij Uitgeverij Drie Tentoonstellingsruimte Sam Dillemans, het eerste boek met een chronologisch overzicht van Dillemans' oeuvre, ingeleid door David Van Reybrouck.

Knack wil u graag uitnodigen voor een van de twee exclusieve rondleidingen, met de gelegenheid om Sam Dillemans te ontmoeten; dat kan op de volgende dagen:

  • zaterdag 7 mei om 11u
  • zaterdag 28 mei om 18u30.

Onze partners