Win een Diner Cruise aan boord van een Linssen-jacht!

Beleef het unieke vakantiegevoel aan boord van een luxueus motorjacht van Linssen Yachts en diner bij sterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht.

Win een Diner Cruise aan boord van een Linssen-jacht!

© Linssen Yachts

Cruise & Dine...

Onze captain ontvangt u op vrijdagnamiddag aan boord van 'uw' Linssen-jacht. Na het losgooien van de trossen vaart u, onder het genot van een geurig kopje koffie, een stuk over de Limburgse Maas.

In de namiddag gaan we richting Maasbracht, alwaar u wordt verwelkomd bij sterrenrestaurant Da Vinci, direct aan de haven. Daarna sluit u deze geslaagde dag vanzelfsprekend af terug aan boord - met een glaasje wijn op het buitendek. En dan heerlijk onder de wol in uw eigen kajuit, voorzien van alle luxe en comfort.

Win een Diner Cruise aan boord van een Linssen-jacht!

© Linssen Yachts

's Morgens komt onze schipper terug aan boord en vaart met u rustig en comfortabel door het Limburgse landschap met de omvangrijke Maasplassen en mooie natuurgebieden.

In de loop van de zaterdagmiddag wordt weer koers gezet naar de thuishaven. Kunt u zich de jaloerse blikken van vrienden en vriendinnen voorstellen als u daags nadien de foto's van uw exclusieve Diner Cruise toont?


Hoe kunt u deze Diner Cruise winnen?

Wilt u deze once in a lifetime experience winnen, vul dan hieronder het formulier in.

  • U kan aan deze actie deelnemen tot 7 juli.
  • De winnaar kan aan deze diner cruise met overnachting aan boord met 2 personen deelnemen op een datum in overleg en op basis van beschikbaarheid van het motorjacht.
  • Aankomst op vrijdagmiddag; vertrek op zaterdagmiddag.
  • In deze aanbieding zijn versnaperingen en drankjes aan boord inbegrepen, net als het diner bij restaurant Da Vinci. Niet inbegrepen zijn alle kosten die u zelf maakt wanneer u niet aan boord van het jacht bent.

Onze partners