Wereldmuseum van de kunst

Dit boek vormt uw virtueel museum en bevat de mooiste en belangrijkste kunstcollectie van onze beschaving. Dwaal door 25 galerijen en 450 zalen en bewonder meer dan 3000 schilderijen, beelden, keramieken en kunstwerken uit particuliere en openbare collecties uit de hele wereld. U wordt er rondgeleid door 's werelds meest gerenommeerde museumconservatoren, kunsthistorici en archeologen.

Wereldmuseum van de kunst

© Lezersvoordeel

HET GROOTSTE KUNSTHISTORISCH MUSEUM TER WERELD

24/7 GEOPEND

De werken van 'Het wereldmuseum van de kunst' zijn geselecteerd door een team van meer dan 100 deskundige medewerkers van over de hele wereld, in opdracht van de prestigieuze Britse uitgeverij Phaidon. Dit gedrukte museum brengt de mooiste en meest relevante kunstwerken uit de hele wereld en uit alle tijden samen. Het resultaat: het enige museum waar u zowel de Mona Lisa, Guernica van Picasso, de grotschilderingen van Lascaux als werk van Luc Tuymans kunt bewonderen!

17.000 jaar kunstgeschiedenis

"Als mensen op vakantie gaan, willen ze het Louvre of het MoMa bezoeken. Maar vaak begrijpen ze niet alles. Met ons boek willen we een link creëren tussen het publiek en het werk. We willen mensen helpen om meer van kunst te genieten. We vonden dat we een boek nodig hadden met een nieuwe visie op de kunstgeschiedenis. Dat is 'Het wereldmuseum van de kunst' geworden." Amanda Renshaw kunsthistorica, Phaidon Publishers

- Het grootste museum ter wereld

- 10 jaar research door 100 specialisten

- 42 x 32 cm - 5 cm dik - gewicht 7 kg

OPGELET !

Wees snel! Slechts 2500 exemplaren beschikbaar!

59,95 euro i.p.v. 195 euro + GRATIS 3 dvd-box

Download hier de voordeelbon

Onze partners