Mindfulness

Meer rust en helderheid in jezelf. Ga beter om met de onvermijdelijke stress van het leven. Hoe omgaan met rotdagen, vermoeidheid, angst, onzekerheid.

Mindfulness

© Lezersvoordeel

MINDFULNESS

Edel Maex

€ 9.95 i.p.v. € 17,99

Rust en helderheid in jezelf. Twee kwaliteiten van onschatbare waarde waar iedereen nood aan heeft als tegenpool bij de onvermijdelijke stress van het leven. Met 'Mindfullness', dat zijn oorsprong vindt in de boeddhistische leer en meditatie, kom je via concrete technieken te weten hoe die rust en de helderheid in jezelf op te zoeken en te bewaren.

De term 'mindfulness' is niet weg te slaan uit de actualiteit. Iedereen heeft er op z'n minst al van gehoord. Maar wat is het nu eigenlijk, waarvoor staat het precies ? En vooral via welke technieken kan je het toepassen op je eigen leven en er zelf beter van worden ! Nieuwsgierig ? Je vindt het allemaal in dit basisboek. Van de grondlegger van Mindfulness.

Edel Maex is de grondlegger van Mindfulness Based Stress Reduction, leidt al jaren een eigen zengroep en publiceerde tal van boeken rond Mindfulness.

  • Ga beter om met de onvermijdelijke stress van het leven
  • Meer rust en helderheid in jezelf
  • Hoe omgaan met rotdagen, vermoeidheid, angst, onzekerheid
  • Tal van concrete technieken voor iedereen toepasbaar

Download hier de voordeelbon

Onze partners