Knack.be trakteert: Win 7 duotickets voor Ha'fest

Van 13 tot 16 mei 2015 vindt de tweede editie van Ha'fest plaats, een festival waar zowel stevige pop, jazz, gecomponeerde muziek, als rock- en metalriffs je van je sokken blazen. Win deze week concerttickets voor Ha'fest in de Gentse Handelsbeurs.

Knack.be trakteert: Win 7 duotickets voor Ha'fest

© GF

5 x 2 Ha'fest: Paolo Angeli (IT) / Innerwoud / Amenra: 'Acoustic Afterlife Show'

Akoestische metal en drones in de St. Jacobskerk

Akoestische sludge in een kerk, het is eens wat anders. Na de soundscapes van one-man band Innerwoud, trekt ook Paolo Angeli al zijn registers open, van noise tot drum & bass.

Daarna maakt Belgiës beste metalband Amenra een omgekeerde beweging: ze draaien hun volumeknop lager, trekken de gevoelige snaar strakker.

In het kader van Ha'fest, het muziekfeest van de Handelsbeurs, maar op een andere locatie. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor Ha'fest op vrijdag 15 mei.

2 x 2 Ha'fest: Nils Frahm (DU) / support: Dawn of Midi (US)

Postclassical / jazz

Nils Frahms post-classical pianowerk leunt zowel tegen elektronica als minimal music aan. Support Dawn of Midi kan als jazzband al evenmin invloeden uit het elektronische circuit verbergen. Na het concert barst de afterparty in de foyer van de Handelsbeurs los.

In het kader van Ha'fest, het muziekfeest van de Handelsbeurs. Wij mogen 2 duotickets weggeven voor Ha'fest op zaterdag 16 mei.

Onze partners